Älvängen

SPORTLOVSLÄGER I HEMSEDAL 9-15 FEB 2020

Du som går i årskurs 7 eller uppåt kan nu anmäla dig till ett fantastiskt ungdomsläger i Hemsedal, Norge! Lägret arrangeras av Smyrnakyrkan Älvängen och Pingst Kungälv i samarbete med Pingst Ung den 9-15 februari 2020.

Fem dagar åker vi skidor i Hemsedal med pister från 620 till 1 450 meter över havet. Här hittar du bra skidåkning och kilometervis med preparerade backar som sprider ut från tre olika toppar i skidanläggningen. I Hemsedal trivs såväl erfarna skidåkare som nybörjare, vi ordnar skidskola för den som behöver hjälp att lära sig.

Vi kommer att bo i ett hus som heter Hugnadeim i Hemsedal centrum några kilometer från skidbackarna. Det blir en skön gemenskap eftersom alla sover på madrass på golvet i några stora rum. På dagarna ägnar vi oss åt utförsåkningen och på kvällarna blir det gemenskap och samlingar med bibelundervisning. Lägret är rök- och drogfritt!

Pris

Kostnaden för lägret är 3800 kr för dem som är upp till och med 17 år, från 18 år kostar lägret 4200 kr på grund av högre liftkortspris. I priset ingår resa, boende, mat och liftkort (det tillkommer kostnad för mat under bussresan). Vi ger även en syskonrabatt på 500 kr till hushåll med två eller fler deltagare. Skidhyra ingår inte men vi får 15% grupprabatt på Skistar i Hemsedal. Skriv i din anmälan om du vill hyra utrustning så meddelar vi hur bokningen går till.

Anmälan

Du anmäler dig genom att gå in på följande länk:
http://www.smyrna.nu/2012/sportlovslager-i-hemsedal-9-15-feb-2020/

och där fylla i formuläret längst ner. För att anmälan ska vara fullständig behöver du sätta in anmälningsavgiften, 500 kr på Bankgiro 136-5345. Ange Hemsedal samt ditt namn. Resterande avgift kan betalas senare när resan närmar sig.

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn! Sista anmälningsdag är 12 januari (senare anmälan ok vid mån av plats).Fram till sista anmälningsdag, 12/1-2020, går det bra att avanmäla sig. Då återbetalar vi hela avgiften. Efter sista anmälningsdag fram till 31/1 betalar vi ej tillbaka anmälningsavgiften på 500 kr. Vid senare avanmälan är du betalningsskyldig för hela resan exklusive liftkort. Undantag vid sjukdom med läkarintyg eller om du hittar en ersättare som tar din plats (kontakta ledarna).  Mer information om lägret skickas till din mejladress när lägret närmar sig.

Vid frågor kan du kontakta:

Elias Berg | E-post: un.anryms@saile | Tel: 070-999 61 01

Rebecka Ternvall | E-post: es.vlagnuktsgnip@akceber | Tel: 076-145 04 42

2019

I sommar har du chansen att följa med på ett fantastiskt äventyr. Tre dygn i vildmarken.
Vi paddlar kanot och övernattar i vindskydd eller tält vid olika lägerplatser.
Vi startar på morgonen fredag 3 augusti i Älvängen och återvänder på eftermiddagen måndag den 6 augusti.
För att få följa med på lägret ska du börja högstadiet till hösten eller vara äldre.
Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret som du hittar på hemsidan smyrna.nu samt betala avgiften.
Senast sista juni behöver du anmäla dig för att vara säker på plats, men anmäl dig så snart som möjligt så blir vår planering enklare. Senare anmälan är ok vid mån av plats.
Kostnad: 600kr (men hör av dig om priset är ett hinder, vi hittar lösningar!)
Bankgiro: 136-5345 (märk betalning med ”ungdomsläger” och namn på deltagaren).
Frågor? Kontakta Elias Berg.
Mer information med packlista mm skickas till din mejladress när lägret närmar sig. elias@smyrna.nu 070-9996101

Sportlovsläger till Hemsedal, anmäl dig nu!
www.smyrna.nu